Making gardens more wonderful

Specialisaties

Outdoor Life Group is gespecialiseerd in productie en distributie van tuinhout en tuinhuizen. We werken samen met DIY-retailers en e-tailers uit de Benelux-markt en voorzien hen van een breed assortiment aan (private label) tuinhoutproducten die we zelf produceren en distribueren, met bijbehorende services. Ook consumenten kunnen bij ons terecht, via onze webshops. Lees meer op onze specialisatiepagina’s.

E-commerce

Outdoor Life Group heeft webshops in Nederland, Frankrijk en Noorwegen met eigen warehousing, die rechtstreeks leveren aan de consument.

Productie

Alle productie en distributie voor retail en groothandels doet Outdoor Life Group in eigen beheer. Met verschillende internationale productiebedrijven en zagerijen maken we onze producten volledig zelf.

Professional

Nederlandse buitentuinhoutspecialisten houden hun kwaliteitsstandaarden hoog met de producten van Outdoor Life Group Professional, dankzij onze bedrijven Hillhout en Woodvision.

Retail

Altijd de juiste (combinatie van) producten op het juiste moment in het juiste schap, zodat retailers de hoogst mogelijke omzet behalen.