Making gardens more wonderful

Retail

Altijd de juiste (combinatie van) producten op het juiste moment in het juiste schap, zodat retailers de hoogst mogelijke omzet behalen. Dat is wat Outdoor Life Group Retail doet, óók bij ontwikkeling van private label-producten. Daarbij nemen we verantwoordelijkheid voor de voorraad, zodat retailers kunnen vertrouwen op snelle levering.

Sterk schapmanagement en voorraadbeheer

Welke producten of productcombinaties zijn op dit moment gewild en hoe past dit binnen het schappenplan van de retailer? Outdoor Life Group Retail brengt advies uit, maakt te schaptekeningen gericht op de hoogste omzet én de ideale presentatie, calculeert het aantal verwachte aankopen en stemt daar de voorraad op af. Die voorraad heeft Outdoor Life Group Retail in eigen beheer. Zo is de levertijd voor de klant van de retailer kort en de retailer kort: binnen een week.

Alles in eigen beheer

Outdoor Life Group heeft het hele productie- en (online) distributieproces in eigen hand. Lees meer over OLG Productie, E-commerce en Professional.

Overzichtelijke specificatiespread

Alle specificaties van de producten die een retailer afneemt bij Outdoor Life Group Retail staan in duidelijke spreadsheets. Deze specificatiespreads zijn eenvoudig in te lezen in het eigen systeem van retailers.

Multi-inzetbaar professioneel beeldmateriaal

Productfotografie doet Outdoor Life Group Retail in eigen beheer. Daardoor voldoet het beeldmateriaal altijd aan de hoge standaarden die consumenten mogen verwachten van retailers. Daarbij levert Outdoor Life Group Retail ook content voor web, die een op een geplaatst kan worden.

Private label in één lijn

Naast levering, ontwikkelen we ook zelf producten voor retailers. Gaat het om een range van producten, dan zet Outdoor Life Group Retail nadrukkelijk een herkenbare lijn neer. Zodat consumenten overtuigd raken om een combinatie van verschillende matchende producten af te nemen. Ook belangrijk: het product moet bij de doelgroep kloppen. Ook daarin denkt Outdoor Life Group Retail mee.

Fullservice voor retailers

Outdoor Life Group Retail is specialist in de productie en (online) distributie van tuinverblijven, tuinmeubelen en tuinhout. Dat betekent voor retailers: één aanspreekpunt en leverancier voor alles wat met tuinhout te maken heeft. Dat brengt overzicht en zorgt voor een aantrekkelijk kostenplaatje, zeker in combinatie met het uitgebreide servicepakket dat Outdoor Life Group Retail biedt.

Outdoor Life Group Retail werkt onder meer voor:

Outdoor Life Group Retail rekent op: