Making gardens more wonderful

Professional

Nederlandse buitentuinhoutspecialisten houden hun kwaliteitsstandaarden hoog, met de producten van Outdoor Life Group Professional, door onze bedrijven Hillhout en Woodvision. Deze bedrijven zijn voorraadhoudend voor een groot dealernetwerk en kunnen snel voldoen aan de vraag van hun klanten.

Woodvision: productontwikkelaar en groothandel

Woodvision is een voorraadhoudende groothandel met zo’n 6.500 artikelen op voorraad, die eigen productlijnen ontwikkelt en goederen just in time bij dealer en consument levert. Het productassortiment is zeer compleet: alles wat nodig is voor een buitenverblijf is er te vinden. Voor dealers een kans om een groot assortiment aan te bieden. Daarbij heeft Woodvision eigen behandelmethodes, waardoor zij zelf kunnen impregneren en coaten. Dat geldt ook voor de tuinschermen, waarvoor robots dit werk doen.

Alles in eigen beheer

Outdoor Life Group heeft het hele productie- en (online) distributieproces in eigen hand. Lees meer over OLG Retail, E-commerce en Productie.

Hillhout: luxe buitenverblijven, ook op maat

Hillhout produceert vanuit Someren luxe buitenverblijven. Gestandaardiseerd (onbehandeld of bespoten) én op maat. Alles is mogelijk. Consumenten weten hun weg naar Hillhout daarom al jaren te vinden voor dit vakwerk. En dat is goed nieuws voor dealers die hun kwaliteitsstandaarden willen benadrukken.

Outdoor Life Group Professional werkt onder meer voor:

Outdoor Life Group Professional rekent op: