Making gardens more wonderful

E-commerce

Outdoor Life Group heeft webshops in Nederland, Frankrijk en Noorwegen met eigen warehousing, die rechtstreeks leveren aan de consument. Zij kunnen daardoor rekenen op een breed assortiment dat snel geleverd wordt én zo gewenst op maat gemaakt wordt.

Internationale e-commerce

Iedereen die inspiratie zoekt voor een tuinmake-over kan bij een van onze webshops terechtkomen. In Noorwegen en Frankrijk biedt Outdoor Life Group blokhutten, in Nederland ook buitenverblijven, overkappingen en tuinhout. Daarbij staan we bekend om onze leverbetrouwbaarheid en -snelheid.

Eigen warehousing

Die hoge leverbetrouwbaarheid en -snelheid bereiken we doordat ieder land eigen warehousing heeft. Daarbij zijn de webshops zo ingericht dat items die op voorraad zijn eerst getoond worden, zodat snelle levering gegarandeerd is.

Alles in eigen beheer

Outdoor Life Group heeft het hele productie- en (online) distributieproces in eigen hand. Lees meer over OLG Retail, Professional en Productie.

Zicht op wensen van consument

Outdoor Life Group E-commerce heeft ook voordelen voor retail en groothandels die met Outdoor Life Group samenwerken. Want doordat we met onze webshops direct contact hebben met de consument, weten we precies waarnaar die op zoek is. Signaleren we daarin verandering, dan kunnen we daarop snel inspelen, omdat we de productie van ons aanbod volledig zelf doen. Zo blijft onze productrange altijd relevant.

Outdoor Life Group E-commerce werkt onder meer voor:

Outdoor Life Group E-commerce rekent op: